1ο Κλινικό Φροντιστήριο Ανακουφιστικής Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων

1ο Κλινικό Φροντιστήριο Ανακουφιστικής Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 1ο Κλινικό Φροντιστήριο Ανακουφιστικής Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Άγ. Ανάργυροι”, με θέμα “Προβληματισμοί και προκλήσεις στη φροντίδα των εφήβων με καρκίνο”, υπό την αιγίδα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Το φροντιστήριο παρακολούθησαν  23 επαγγελματίες από το χώρο της υγείας, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στη διάρκεια των θεωρητικών εισηγήσεων, όσο και κατά τη διεξαγωγή της ομαδικής άσκησης.  Οι εισηγητές με τις παρουσιάσεις τους και οι συμμετέχοντες με τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου που ανέδειξε τις ιδιαιτερότητες της φροντίδας των εφήβων με καρκίνο.

Πρόκειται για την πρώτη εκπαιδευτική δράση που πραγματοποιεί η Εταιρεία μας  μέσα στο χώρο ενός νοσοκομείου, στον πυρήνα του κλινικού χώρου, αναδεικνύοντας την ανάγκη παροχής ανακουφιστικής φροντίδας καθώς και την ανάγκη εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας.

Ευχαριστούμε πολύ τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς για τη θερμή τους υπδοχή, φιλοξενία και άψογη συνεργασία. καθώς και όλους τους ομιλητές για την επιστημονική επάρκεια των παρουσιάσεων και το χρόνο τους.

Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ στους συμμετέχοντες για τον ενθουσιασμό και την όρεξη που επέδειξαν σ’ όλη τη διάρκεια του φροντιστηρίου, γεγονός που μας εμπνέει και παρακινεί σε μελλοντική διοργάνωση παρεμφερών επιστημονικών εκδηλώσεων.

  

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *